VREDNOVANJE AKTIVNOSTI DVD-a

Članovi Komisije za vrednovanje aktivnosti DVD-a VZG Križevci 4. i 11. prosinca 2016. godine obišli su sva dobrovoljna vatrogasna društva VZG Križevaca te  izvršili vrednovanje aktivnosti društava. Prilikom obilaska društava vrednovano je slijedeće:

  • broj i osposobljenost vatrogasnih kadrova, sudjelovanje na vatrogasni natjecanjima, provođenje preventivnih aktivnosti, sudjelovanje na vatrogasnim intervencijama, organiziranje i sudjelovanje na vatrogasnim vježbama, održavanje i urednost vatrogasne opreme, tehnike i prostorija, vođenje administrativnog poslovanja, izgradnja, dogradnja i uređenje vatrogasnih domova, spremišta i vježbališta,

dsc00769Na temelju ukupno  ostvarenih bodova svih DVD-a a u skladu sa financijskim sredstvima utvrdit će se vrijednost boda te u skladu sa ostvarenim bodovima svakom društvu dodijeliti određena novčana sredstva kao nagrada za njihove aktivnosti.

dsc00772Za istaknuti je, kako se ovo vrednovanje provodi četvrtu godinu za redom,  stanje u dobrovoljnim vatrogasnim društvima je svake godine sve bolje, komisije su dočekane od strane odgovornih osoba društva u zagrijanim prostorijama, oprema je ispravna i uredno održavana, sve propisane evidencije vode se uredno i ažurno a vidljive su i aktivnosti na uređenju objekata, vježbališta i okolnog prostora.

dsc00778U razgovorima sa predstavnicima društava članovi komisije su informirali prisutne o daljnjim aktivnostima i planovima VZG Križevaca za 2017. godinu posebno istaknuvši da se naredne godine održavaju izborne skupštine te je već sada potrebno započeti sa pripremama za održavanje istih. Od strane predstavnika društava dobivene su povratne informacije o potrebi nabavke vatrogasne opreme te o potrebama školovanja vatrogasnih kadrova naredne godine.

Rezultati vrednovanja:

rezultati-vrednovanja-2016

Ovaj unos je objavljen u Nekategorizirano, Vijesti. Bookmarkirajte stalnu vezu.