Obavijest DVD-ima

Obavještavaju se članovi rukovodstva DVD-a da se na stranici VATROGASTVO NAŠEG KRAJA/DOKUMENTI ZAJEDNICE/ nalazi ogledni primjerak zapisnika sa održane redovne izborno-izvještajne Skupštine Društva koji je usaglašen sa sa Uredom opće uprave (gđom. Hadrović) i kojeg je također potrebno ispuniti prilikom preregistracije Društva. Zapisnik možete skinuti i sami obraditi. Prilikom ispunjavanja ovog zapisnika potrebno je voditi brigu o slijedećem:

  • zapisnik mora biti usklađen sa originalnim zapisnikom sa održane Skupštine
  • potebno je voditi računa da se u zapisniku navede da je na Skupštini nazočna 2/3 većina članova sa pravom glasa (donaša se novi Statut Društva) npr. u zapisniku je potrebno navesti da je Skupštini prisutno  27/39 članova s pravom glasa – to je dvotrećinska većina) a ne pisati da je Skupštini prisutna natpolovićna večina članova s pravom glasa.
  • uz zapisnike potrebno je dostaviti i dokument o potvrđivanju zapovjednika od strane gradonačelnika Grada Križevaca, a obzirom da će se za sve novoizabrane zapovjednike Društava tražiti jednim dokumentom potvrđivanje zapovjednika, najboje je da se sa preregistracijom pričeka dok se ne održe sve Skupštine DVD-a i Vatrogasne zajednice Grada Križevaca.

Za sva ostala pitanje javiti se tajniku Zajednice gosp. Miroslavu Petračij.

 

Ovaj unos je objavljen u Vijesti. Bookmarkirajte stalnu vezu.