68. NATJECANJE VZG KRIŽEVACA

68. NATJECANJE VATROGASACA VZG KRIŽEVACA

 Nakon održanih vatrogasnih natjecanja po Požarnim odredima u nedjelju 31. kolovoza 2014. godine održano je 68. po redu natjecanje vatrogasca Vatrogasne zajednice Grada Križevaca. Natjecanje je održano pod pokroviteljstvom Grada Križevaca a domaćin natjecanja bio je DVD Lemeš Križevački. Na natjecanju je nastupilo 24 dobrovoljnih vatrogasnih društava od 31 koliko ih djeluje U vatrogasnoj zajednici sa 61 natjecateljske desetine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Najveći broj natjecateljski desetina imao je DVD Đurđic, 7 desetina a zatim slijede sa 5 desetina DVD Križevci, DVD Novaki Ravenski, DVD Lemeš Križevački i DVD Majurec. To je do sada najbrojnije vatrogasno natjecanje a naselje Lemeš Križevački bilo je prepuno vatrogasaca, djece i mladeži i po pričanju starijih mještana nikada u naselju se nije skupio već broj ljudi do sada.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na otvorenju natjecanja bili su zamjenici gradonačelnika Grada Križevaca gosp. Tomislav Katanović i gosp. Ivan Vuk koji je i otvorio natjecanje. Prigodne riječi uputili su predsjednik VZG Križevaca gosp. Ivan Mužić, predsjednik VZ Koprivničko-križevačke županije gosp. Ivan Matosović i tajnica DVD-a Lemeš Križevački gđa. Valentina Kovač.

Tijekom održavanja, natjecanje su posjetili župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren i gradonačelnik Grada Križevaca gosp. Branko Hrg.

Po završetku natjecanja natjecateljskim desetinama pokale za osvojeno prvo, drugo i treće mjesto uručio je zamjenik gradonačelnika Grada Križevaca gosp. Ivan Vuk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Borba za apsolutnog prvaka pobjednika natjecanja bila je vrlo zanimljiva jer su tri dobrovoljna vatrogasna društva (DVD Đurđic, DVD Križevci i DVD Novaki Ravenski) skupili po 7 bodova ali je radi osvojena dva prva mjesta apsolutnim pobjednikom natjecanja proglašen DVD Novaki Ravenski kojem je i pripala čast da spusti natjecateljsku zastavu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Po lijepom i sunčanom danu i dobroj organizaciji domaćina DVD-a Lemeš Križevački natjecanje je prošlo bez ikakve primjedbe tako da su na kraju i organizatoru i domaćinu upućene riječi zahvale za primjerenu organizaciju a isto tako i svim natjecateljima, sucima i tehničkom osoblju na kvalitetno odrađenom natjecanju.

Nakon službeno dijela natjecanja domaćin je za sve sudionike pripremio vatrogasnu zabavu na kojoj su se prisutni zabavili do ranih jutarnjih sati.

Ostvareni rezultati su slijedeći:

Kat:        Djeca M – nastupilo 17 desetina

  1. DVD Sveta Helena
  2. DVD Erdovec
  3. DVD Novaki Ravenski

Kat:        Djeca Ž – nastupilo 5 ekipa

  1. DVD Sveta Helena
  2. DVD Križevci
  3. DVD Đurđic

Kat:        Mladež M – nastupilo 2 ekipe

  1. DVD Novaki Ravenski
  2. DVD Đurđic

Kat:        Mladež  Ž – nastupilo 2 ekipe

  1. DVD Đurđic
  2. DVD Križevci

Kat:        Članice – A nastupilo 7 ekipa

  1. DVD Lemeš Križevački
  2. DVD Dijankovec
  3. DVD Majurec

Kat:        Članice – B nastupilo 2 ekipe

  1. DVD Križevci
  2. DVD Lemeš Križevački

Kat:        Članovi – A – nastupilo 20 ekipa

  1. DVD Majurec
  2. DVD Špiranec
  3. DVD Đurđic

Kat:        Članovi – B – nastupilo 6 ekipa

  1. DVD Novaki Ravenski
  2. DVD Raven
  3. DVD Špiranec
Ovaj unos je objavljen u Nekategorizirano, Vijesti. Bookmarkirajte stalnu vezu.